REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (džiovintas)
  • 0.5 vieneto paprikų (raudona)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų (mėlynieji, nedideli)
  • šiek tiek vištiena (krūtinėlė, kepta orkaitėje)
  • šiek tiek forminės duonos (skrudinta)
  • 6 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių („Sriuboms ir padažams“)
  • 1 vienetas pekino kopūstų (nedidelis)
  • šiek tiek sūris („Brinza“)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pekino kopūstą suplėšyti nedideliais lapeliais.
    Pusę paprikos ir pomidorą supjaustyti mažais kubeliais.
    Svogūną supjaustyti nedideliais šiaudeliais.
    Sūrį supjaustyti labai plonai kvadratėliais.
    Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabalėliais.
    Padažui sumaišyti majonezą, žiupsnelį baziliko, saujelę prieskonių, kelis lašus aliejaus bei šiek tiek vandens.
    Iškloti lėkštes pekino kopūstu, ant jo dėti padažą.
    Ant padažu patepto kopūsto dėti pomidorus bei paprikas, uždėti sūrio ir skrebučių kubelių.
    Tuomet vėl tepti padažo, barstyti svogūną, uždėti vištieną ir ant jos dar užtepti padažo.
    Skanaus.

Autorius: Edita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų (džiovintas)
  • 0.5 vieneto paprikų (raudona)
  • 1 vienetas pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų (mėlynieji, nedideli)
  • šiek tiek vištiena (krūtinėlė, kepta orkaitėje)
  • šiek tiek forminės duonos (skrudinta)
  • 6 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių („Sriuboms ir padažams“)
  • 1 vienetas pekino kopūstų (nedidelis)
  • šiek tiek sūris („Brinza“)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pekino kopūstą suplėšyti nedideliais lapeliais.
    Pusę paprikos ir pomidorą supjaustyti mažais kubeliais.
    Svogūną supjaustyti nedideliais šiaudeliais.
    Sūrį supjaustyti labai plonai kvadratėliais.
    Vištienos krūtinėlę supjaustyti pailgais gabalėliais.
    Padažui sumaišyti majonezą, žiupsnelį baziliko, saujelę prieskonių, kelis lašus aliejaus bei šiek tiek vandens.
    Iškloti lėkštes pekino kopūstu, ant jo dėti padažą.
    Ant padažu patepto kopūsto dėti pomidorus bei paprikas, uždėti sūrio ir skrebučių kubelių.
    Tuomet vėl tepti padažo, barstyti svogūną, uždėti vištieną ir ant jos dar užtepti padažo.
    Skanaus.

Autorius: Edita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų