Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 1 vienetas kepimo miltelių (pakelis)
- šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
Sūrio lazdelių.
Įspausti česnaką, viską sudėti į indą, pieną pašildyt ir supilti. Viską išmaišyti, išminkyti ploną blyną, dėti sūrio lazdelę ir užkloti su tešla. Kepti gerai įkaitintme aliejuje.
Tinka prie alaus ir su įvariais padažais.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas aliejaus
- 1 vienetas kepimo miltelių (pakelis)
- šiek tiek raudonėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įdarui:
Sūrio lazdelių.
Įspausti česnaką, viską sudėti į indą, pieną pašildyt ir supilti. Viską išmaišyti, išminkyti ploną blyną, dėti sūrio lazdelę ir užkloti su tešla. Kepti gerai įkaitintme aliejuje.
Tinka prie alaus ir su įvariais padažais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą