REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek muskato
- 1 vienetas porų
- 300 gramų vištos filė
- šiek tiek aliejaus
- 2.5 litro sultinio
- 400 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė išvirti. Atvėsinti ir supjaustyti gabaliukais.
Supjaustyti porą, morką sutarkuoti stambiai.
Puode įkaitinti aliejų ir patroškinti jame morkas, vėliau sudėti porus ir mėsą.
Užpilti sultiniu ir pavirti 10 min.
Tada sudėti sūrį ir gerai išmaišyti.
Sudėti bazilko ir muskato prieskonius ir dar pavirti 10-15 min.
Nuo duonos kepaliukų nupjauti viršų ir išimti minkštimą. Apdžiovinti orkaitėje.
Į karštus kepaliukus įpilti sriubą ir paskaninti žalumynais.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- 1 vienetas morkų
- šiek tiek muskato
- 1 vienetas porų
- 300 gramų vištos filė
- šiek tiek aliejaus
- 2.5 litro sultinio
- 400 gramų lydyto sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Vištienos filė išvirti. Atvėsinti ir supjaustyti gabaliukais.
Supjaustyti porą, morką sutarkuoti stambiai.
Puode įkaitinti aliejų ir patroškinti jame morkas, vėliau sudėti porus ir mėsą.
Užpilti sultiniu ir pavirti 10 min.
Tada sudėti sūrį ir gerai išmaišyti.
Sudėti bazilko ir muskato prieskonius ir dar pavirti 10-15 min.
Nuo duonos kepaliukų nupjauti viršų ir išimti minkštimą. Apdžiovinti orkaitėje.
Į karštus kepaliukus įpilti sriubą ir paskaninti žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą