• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 50 gramų krienų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapai)
  • 100 gramų morkų
  • 1 vienetas petražolių (šakelės)
  • 100 gramų petražolių (šaknys)
  • 100 gramų salierų
  • 80 gramų svogūnų
  • 500 gramų vištiena
  • 250 gramų pievagrybių
  • 2.5 litro vandens
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys)
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys)
  • šiek tiek prieskonių (universalūs)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • 30 gramų kaparėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 50 gramų krienų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapai)
  • 100 gramų morkų
  • 1 vienetas petražolių (šakelės)
  • 100 gramų petražolių (šaknys)
  • 100 gramų salierų
  • 80 gramų svogūnų
  • 500 gramų vištiena
  • 250 gramų pievagrybių
  • 2.5 litro vandens
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys)
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys)
  • šiek tiek prieskonių (universalūs)
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • 30 gramų kaparėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite vištieną. Daržoves nuvalykite ir susmulkinkite. Vištieną ir daržoves sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu.

    Suberkite prieskonius: kvapniuosius pipirus, lauro lapus ir pipirus. Virkite ant mažos ugnies. Turi gautis sultinys.

    Sudėkite Knorr Buljonetę.

    Pakepinkite susmulkintus pievagrybius ir svogūnus.

    Nukoškite sultinį, sudėkite svogūnus ir pievagrybius, kaparėlius, smulkintas petražoles bei krienus.

    Pagardinkite prieskoniais. Sultinį patiekite nedelsiant. Mėsa iš sultinio gali būti naudojama kaip antras patiekalas.

Autorius: Knorr

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų