Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus pudros
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek taukų (riebalų) (ir aliejus lygiomis dalimis virimui)
- šiek tiek kiaušinių (2-3 vnt)
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas degtinės
- 500 gramų varškės (pusriebė)
- 50 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į ištrintus kiaušinius su sviestu bei cukrumi cukrumi dedama varškė, degtinė, kepimo milteliai, vanilinis cukrus ir miltai.
Gerai išminkoma tešla.
Iš jos daromi maži kukuliai arba riestainiai.
Verdame vartant įkaitintuose riebaluose.
Išgriebtos spurgos apibarstomos miltiniu cukrumi.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus pudros
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- šiek tiek taukų (riebalų) (ir aliejus lygiomis dalimis virimui)
- šiek tiek kiaušinių (2-3 vnt)
- 5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 valgomasis šaukštas degtinės
- 500 gramų varškės (pusriebė)
- 50 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į ištrintus kiaušinius su sviestu bei cukrumi cukrumi dedama varškė, degtinė, kepimo milteliai, vanilinis cukrus ir miltai.
Gerai išminkoma tešla.
Iš jos daromi maži kukuliai arba riestainiai.
Verdame vartant įkaitintuose riebaluose.
Išgriebtos spurgos apibarstomos miltiniu cukrumi.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą