šiek tiek taukų (riebalų) (ir aliejus lygiomis dalimis virimui)
šiek tiek kiaušinių (2-3 vnt)
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 valgomasis šaukštas degtinės
500 gramų varškės (pusriebė)
50 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į ištrintus kiaušinius su sviestu bei cukrumi cukrumi dedama varškė, degtinė, kepimo milteliai, vanilinis cukrus ir miltai. Gerai išminkoma tešla. Iš jos daromi maži kukuliai arba riestainiai. Verdame vartant įkaitintuose riebaluose. Išgriebtos spurgos apibarstomos miltiniu cukrumi. Skanaus.
Autorius: Eglė
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus pudros
4 valgomieji šaukštai cukraus
šiek tiek taukų (riebalų) (ir aliejus lygiomis dalimis virimui)
šiek tiek kiaušinių (2-3 vnt)
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 valgomasis šaukštas degtinės
500 gramų varškės (pusriebė)
50 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į ištrintus kiaušinius su sviestu bei cukrumi cukrumi dedama varškė, degtinė, kepimo milteliai, vanilinis cukrus ir miltai. Gerai išminkoma tešla. Iš jos daromi maži kukuliai arba riestainiai. Verdame vartant įkaitintuose riebaluose. Išgriebtos spurgos apibarstomos miltiniu cukrumi. Skanaus.