REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 1 kilogramas sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagines pupeles nuplaukite, ankštis supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepkite su sviestu. Geriau kepti uždengtu dangčiu, taip jos greičiau suminkštės. Sudėkite, džiūvėsėlius, pasūdykite.
    Šparagines pupeles patiekite karštas.
    Tai puikus garnyras prie mėsos, žuvies, taip paruoštas šparagines pupeles labai skanu valkgyti tiesiog vienas. Galima įdėti grietinės ir pomidorų padažo.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sviesto
  • 1 kilogramas sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagines pupeles nuplaukite, ankštis supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepkite su sviestu. Geriau kepti uždengtu dangčiu, taip jos greičiau suminkštės. Sudėkite, džiūvėsėlius, pasūdykite.
    Šparagines pupeles patiekite karštas.
    Tai puikus garnyras prie mėsos, žuvies, taip paruoštas šparagines pupeles labai skanu valkgyti tiesiog vienas. Galima įdėti grietinės ir pomidorų padažo.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų