Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 30 gramų džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 200 gramų sviesto
- 1 kilogramas sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šparagines pupeles nuplaukite, ankštis supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepkite su sviestu. Geriau kepti uždengtu dangčiu, taip jos greičiau suminkštės. Sudėkite, džiūvėsėlius, pasūdykite.
Šparagines pupeles patiekite karštas.
Tai puikus garnyras prie mėsos, žuvies, taip paruoštas šparagines pupeles labai skanu valkgyti tiesiog vienas. Galima įdėti grietinės ir pomidorų padažo.
INGREDIENTAI:
- 30 gramų džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 200 gramų sviesto
- 1 kilogramas sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šparagines pupeles nuplaukite, ankštis supjaustykite nedideliais gabalėliais ir pakepkite su sviestu. Geriau kepti uždengtu dangčiu, taip jos greičiau suminkštės. Sudėkite, džiūvėsėlius, pasūdykite.
Šparagines pupeles patiekite karštas.
Tai puikus garnyras prie mėsos, žuvies, taip paruoštas šparagines pupeles labai skanu valkgyti tiesiog vienas. Galima įdėti grietinės ir pomidorų padažo.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą