INGREDIENTAI:
- šiek tiek petražolių (smulkintos)
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- šiek tiek druskos
- 200 gramų sparaginių pupelių
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaustykite galiukus ir supjaustykite į 3-4 dalis.
Pavirkite pupeles pasūdytame vandenyje apie 5-8 minutes, kol suminkštės, nukoškite ir nuliekite šaltu vandeniu.
Atvėsusias šparagines pupeles sumaišykite su skiltelėmis supjaustytais pomidorais bei smulkintomis petražolėmis.
Aliejų sumaišykite su citrinų sultimis, gautu mišiniu apšlakstykite salotas, pasūdykite, išmaišykite ir, sudėje supjaustytą virtą kiaušinį, patiekite.
Skanaus.
Autorius: Gražina
REKLAMA