Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sparaginių pupelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek petražolių (smulkintos)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas kiaušinių (kietai virti)
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 200 gramų sparaginių pupelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaustykite galiukus ir supjaustykite į 3-4 dalis.
    Pavirkite pupeles pasūdytame vandenyje apie 5-8 minutes, kol suminkštės, nukoškite ir nuliekite šaltu vandeniu.
    Atvėsusias šparagines pupeles sumaišykite su skiltelėmis supjaustytais pomidorais bei smulkintomis petražolėmis.
    Aliejų sumaišykite su citrinų sultimis, gautu mišiniu apšlakstykite salotas, pasūdykite, išmaišykite ir, sudėje supjaustytą virtą kiaušinį, patiekite.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų