REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
  • 3 valgomieji šaukštai raudonojo vyno (sausas)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Garstyčias, sojų padažą, sausą raudoną vyną, pipirus, aliejų sumaišykite.

    Juo ištrinkite šonkaulius ir palikite per naktį šaltai.

    Kepkite ant grotelių arba orkaitėje.

    Skanaus

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
  • 3 valgomieji šaukštai raudonojo vyno (sausas)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 1 valgomasis šaukštas kvapiųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Garstyčias, sojų padažą, sausą raudoną vyną, pipirus, aliejų sumaišykite.

    Juo ištrinkite šonkaulius ir palikite per naktį šaltai.

    Kepkite ant grotelių arba orkaitėje.

    Skanaus

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų