INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
- 3 valgomieji šaukštai raudonojo vyno (sausas)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Garstyčias, sojų padažą, sausą raudoną vyną, pipirus, aliejų sumaišykite.
Juo ištrinkite šonkaulius ir palikite per naktį šaltai.
Kepkite ant grotelių arba orkaitėje.
Skanaus
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai garstyčių
- 1 kilogramas kiaulienos šonkaulių
- 3 valgomieji šaukštai raudonojo vyno (sausas)
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Garstyčias, sojų padažą, sausą raudoną vyną, pipirus, aliejų sumaišykite.
Juo ištrinkite šonkaulius ir palikite per naktį šaltai.
Kepkite ant grotelių arba orkaitėje.
Skanaus
Autorius: Neringa
REKOMENDUOJAME TOLIAU SKAITYKITE -
Šventiniai atradimai su VILVI
× Pranešti klaidą SIŲSTI