REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 20 vienetų slyvų (džiovintos)
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 1 stiklinė brendžio (arba "Žalios trejos devynerios")
  • šiek tiek sviesto (1)
  • 50 gramų kokosų (drožlės arba smulkinti vafliai)
  • 20 vienetų riešutų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilino

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Slyvas mirkyti brendyje apie 6 val. Tada į kiekvienos slyvos vidurį įdėti po riešutą (visokius išbandžiau, bet man skaniausia su migdolais) ir slyvas padžiovinti.

    Šokoladą ir sviestą ištirpinti, sudėti vanilės esenciją ir gerai išmaišyti. Masėje pamirkyti slyvas ir dėti ant kokosų drožlių. Atšaldyti.

Autorius: Irena-anirtic

INGREDIENTAI:

  • 20 vienetų slyvų (džiovintos)
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 1 stiklinė brendžio (arba "Žalios trejos devynerios")
  • šiek tiek sviesto (1)
  • 50 gramų kokosų (drožlės arba smulkinti vafliai)
  • 20 vienetų riešutų
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilino

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Slyvas mirkyti brendyje apie 6 val. Tada į kiekvienos slyvos vidurį įdėti po riešutą (visokius išbandžiau, bet man skaniausia su migdolais) ir slyvas padžiovinti.

    Šokoladą ir sviestą ištirpinti, sudėti vanilės esenciją ir gerai išmaišyti. Masėje pamirkyti slyvas ir dėti ant kokosų drožlių. Atšaldyti.

Autorius: Irena-anirtic

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų