Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Reikės:
želė (3 pakeliai);
aviečių (1 stiklinė);
persikas (1 vnt.);
grietinėlės (2 stiklinės).
Gaminimas:
Visus pagrindo produktus gerai išsukite iki vientisos masės ir supylę į kepimo formą kepkite apie 30 min. 180 laipsnių orkaitėje.Grietinėlę išplakite su trupučiu cukraus ir vanile. Gautą kremą užtepkite ant atvėsusio pagrindo. Pasigaminkite žele kaip nurodyta ant pakelių, tik pilkite mažiau vandens. Supilstykite norimais sluoksniais ir palaukite, kol sustings. Kai pagaminsite visą žele, užverskite ją ant pagrindo su kremu ir papuoškite, tuo pačiu kremu.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 3 valgomieji šaukštai kakavos
- 1 arbatinis šaukštelis vanilės
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Reikės:
želė (3 pakeliai);
aviečių (1 stiklinė);
persikas (1 vnt.);
grietinėlės (2 stiklinės).
Gaminimas:
Visus pagrindo produktus gerai išsukite iki vientisos masės ir supylę į kepimo formą kepkite apie 30 min. 180 laipsnių orkaitėje.Grietinėlę išplakite su trupučiu cukraus ir vanile. Gautą kremą užtepkite ant atvėsusio pagrindo. Pasigaminkite žele kaip nurodyta ant pakelių, tik pilkite mažiau vandens. Supilstykite norimais sluoksniais ir palaukite, kol sustings. Kai pagaminsite visą žele, užverskite ją ant pagrindo su kremu ir papuoškite, tuo pačiu kremu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą