Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų aliejaus
- 1 vienetas čili pipirų
- 1 kilogramas mesos (jautiena ar kiauliena)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną ar kiaulieną supjaustykite 3-4 cm gabaliukais.
Mėsą apibarstome prieskoniais, sudedame svogūnų žiedus, smulkintą čili, supilame aliejų, sojos padažą, citrinos sultis ir išmaišome.
Marinate mėsą laikome bent 4 h.
Skaniausia mėsa kepta ant laužo. Kepant, kartu su mėsa, galite suverti paprikos gabaliukus ir svogūno laiškus.
Gero apetito!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai svogūnų
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
- šiek tiek druskos
- 50 mililitrų aliejaus
- 1 vienetas čili pipirų
- 1 kilogramas mesos (jautiena ar kiauliena)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Jautieną ar kiaulieną supjaustykite 3-4 cm gabaliukais.
Mėsą apibarstome prieskoniais, sudedame svogūnų žiedus, smulkintą čili, supilame aliejų, sojos padažą, citrinos sultis ir išmaišome.
Marinate mėsą laikome bent 4 h.
Skaniausia mėsa kepta ant laužo. Kepant, kartu su mėsa, galite suverti paprikos gabaliukus ir svogūno laiškus.
Gero apetito!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą