• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 50 mililitrų aliejaus
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 1 kilogramas mesos (jautiena ar kiauliena)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną ar kiaulieną supjaustykite 3-4 cm gabaliukais.
    Mėsą apibarstome prieskoniais, sudedame svogūnų žiedus, smulkintą čili, supilame aliejų, sojos padažą, citrinos sultis ir išmaišome.
    Marinate mėsą laikome bent 4 h.
    Skaniausia mėsa kepta ant laužo. Kepant, kartu su mėsa, galite suverti paprikos gabaliukus ir svogūno laiškus.
    Gero apetito!

Autorius: Gitana

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai svogūnų
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 50 mililitrų aliejaus
  • 1 vienetas čili pipirų
  • 1 kilogramas mesos (jautiena ar kiauliena)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną ar kiaulieną supjaustykite 3-4 cm gabaliukais.
    Mėsą apibarstome prieskoniais, sudedame svogūnų žiedus, smulkintą čili, supilame aliejų, sojos padažą, citrinos sultis ir išmaišome.
    Marinate mėsą laikome bent 4 h.
    Skaniausia mėsa kepta ant laužo. Kepant, kartu su mėsa, galite suverti paprikos gabaliukus ir svogūno laiškus.
    Gero apetito!

Autorius: Gitana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų