Jautieną ar kiaulieną supjaustykite 3-4 cm gabaliukais. Mėsą apibarstome prieskoniais, sudedame svogūnų žiedus, smulkintą čili, supilame aliejų, sojos padažą, citrinos sultis ir išmaišome. Marinate mėsą laikome bent 4 h. Skaniausia mėsa kepta ant laužo. Kepant, kartu su mėsa, galite suverti paprikos gabaliukus ir svogūno laiškus. Gero apetito!
Jautieną ar kiaulieną supjaustykite 3-4 cm gabaliukais. Mėsą apibarstome prieskoniais, sudedame svogūnų žiedus, smulkintą čili, supilame aliejų, sojos padažą, citrinos sultis ir išmaišome. Marinate mėsą laikome bent 4 h. Skaniausia mėsa kepta ant laužo. Kepant, kartu su mėsa, galite suverti paprikos gabaliukus ir svogūno laiškus. Gero apetito!