REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 150 gramų jogurto
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 500 gramų braškių
  • 150 gramų grietinės (riebi)
  • 2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Braškes nuplauti ir nusausinti, kelias gražias uogas atidėti papuošimui, o likusias sutrinti į tyrę su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos sultimis.
    Jogurtą sumaišyti su grietine ir įmaišyti į braškių tyrę.
    Gautą masę sudėti į metalinį įndą, kuriame šaldysite ledus.
    Ledus pastatyti į šaldymo kamerą ir laikyti ten 30 min.
    Per tą laikotarpį reikia du kartus pamaišyti.
    Tuo tarpu, kol ledai šąla, išplakti grietinėlę.
    Išėmus braškių masę įmaišyti grietinėlę ir pastatyti šaldyti dar 2 val., kas 30 min. išimti ledų masę ir suplakti.
    Taip ledai bus minkšti. Jei norite kietesnių, suplakite tik vieną kartą po pirmo pusvalandžio.
    Kai sustings, ledus sudėti į vaflines taureles ir papuošti braškėmis.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 150 gramų jogurto
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 500 gramų braškių
  • 150 gramų grietinės (riebi)
  • 2 valgomieji šaukštai vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Braškes nuplauti ir nusausinti, kelias gražias uogas atidėti papuošimui, o likusias sutrinti į tyrę su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir citrinos sultimis.
    Jogurtą sumaišyti su grietine ir įmaišyti į braškių tyrę.
    Gautą masę sudėti į metalinį įndą, kuriame šaldysite ledus.
    Ledus pastatyti į šaldymo kamerą ir laikyti ten 30 min.
    Per tą laikotarpį reikia du kartus pamaišyti.
    Tuo tarpu, kol ledai šąla, išplakti grietinėlę.
    Išėmus braškių masę įmaišyti grietinėlę ir pastatyti šaldyti dar 2 val., kas 30 min. išimti ledų masę ir suplakti.
    Taip ledai bus minkšti. Jei norite kietesnių, suplakite tik vieną kartą po pirmo pusvalandžio.
    Kai sustings, ledus sudėti į vaflines taureles ir papuošti braškėmis.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų