REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 165 gramai svarainių (pasta)
- 1/4 stiklinės vandens
- šiek tiek aliejaus
- 250 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kaip gaminti svarainių pastą rasite mano recepte „Manchego sūrio ir svarainių pastos užkandis“.
Tešla plonai iškočiojama ir supjaustoma maždaug 10 cm skersmens kvadratais.
Kiekvieno kvadratėlio viduryje dedamas svarainių pastos kubelis ir suspaudžiami kvadratų kampai viduryje (tešla geriau sulimpa pavilgius ją karštu vandeniu).
Paruošti sausainiukai verdami karštame aliejuje, kol jie gražiai apskrunda.
Apkepę sausainiukai sudedami ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų aliejus.
Puode įkaitinamas vanduo, ištirpinamas jame cukrus ir gautas sirupas dar šiek tiek pakaitinamas, kol paruoduoja.
Sausainiukai sudedami į lėkštę, užpilami pasigamintu sirupu ir apibarstmi pabarstukais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 stiklinės cukraus
- 165 gramai svarainių (pasta)
- 1/4 stiklinės vandens
- šiek tiek aliejaus
- 250 gramų sluoksniuotos tešlos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kaip gaminti svarainių pastą rasite mano recepte „Manchego sūrio ir svarainių pastos užkandis“.
Tešla plonai iškočiojama ir supjaustoma maždaug 10 cm skersmens kvadratais.
Kiekvieno kvadratėlio viduryje dedamas svarainių pastos kubelis ir suspaudžiami kvadratų kampai viduryje (tešla geriau sulimpa pavilgius ją karštu vandeniu).
Paruošti sausainiukai verdami karštame aliejuje, kol jie gražiai apskrunda.
Apkepę sausainiukai sudedami ant popierinio rankšluosčio, kad nusivarvėtų aliejus.
Puode įkaitinamas vanduo, ištirpinamas jame cukrus ir gautas sirupas dar šiek tiek pakaitinamas, kol paruoduoja.
Sausainiukai sudedami į lėkštę, užpilami pasigamintu sirupu ir apibarstmi pabarstukais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą