INGREDIENTAI:
  -   1 arbatinis šaukštelis   apelsinų (žievelė, tešlai) 
  -   50 gramų   cukraus (įdarui) 
  -   60 gramų   cukraus (tešlai) 
  -   1 vienetas   kiaušinių (baltymai, įdarui) 
  -   1 vienetas   kiaušinių (tešlai) 
  -   250 gramų   kvietinių miltų (tešlai) 
  -   2 valgomieji šaukštai   apelsinų sulčių (įdarui) 
  -   125 gramai   sviesto (tešlai) 
  -   50 gramų   razinų (įdarui) 
  -   100 gramų   riešutų (įdarui) 
  -   1 arbatinis šaukštelis   kepimo miltelių (tešlai) 
  -   1 arbatinis šaukštelis   vanilinio cukraus (tešlai) 
  
   Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Tešlai skirtus produktus sudėkite į didelį dubenį ir išminkykite. 
 Palaikykite tešlą šaldytuvą 1 valandą. 
 Po to iškočiokite tešlą iki 3 mm storio. 
 Su stikline ar kita apvalia forma išspauskite iš tešlos rutuliukus. 
 Ant kiekvieno „blyno“ dėkite įdaro ir užspauskite kraštus, kad įdaras neiškristų. 
 Įdaras: smulkinti riešutai ir razinos, sumaišytos su cukrumi, apelsinų sultimis ir kiaušinio baltymu, išplaktu iki putų. 
 Kepkite 15 minučių 200° C laipsnių temperatūros orkaitėje.   
    Autorius: Elija 
     REKLAMA