• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelė, tešlai)
  • 50 gramų cukraus (įdarui)
  • 60 gramų cukraus (tešlai)
  • 1 vienetas kiaušinių (baltymai, įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 250 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (įdarui)
  • 125 gramai sviesto (tešlai)
  • 50 gramų razinų (įdarui)
  • 100 gramų riešutų (įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis apelsinų (žievelė, tešlai)
  • 50 gramų cukraus (įdarui)
  • 60 gramų cukraus (tešlai)
  • 1 vienetas kiaušinių (baltymai, įdarui)
  • 1 vienetas kiaušinių (tešlai)
  • 250 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (įdarui)
  • 125 gramai sviesto (tešlai)
  • 50 gramų razinų (įdarui)
  • 100 gramų riešutų (įdarui)
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių (tešlai)
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus (tešlai)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tešlai skirtus produktus sudėkite į didelį dubenį ir išminkykite.
    Palaikykite tešlą šaldytuvą 1 valandą.
    Po to iškočiokite tešlą iki 3 mm storio.
    Su stikline ar kita apvalia forma išspauskite iš tešlos rutuliukus.
    Ant kiekvieno „blyno“ dėkite įdaro ir užspauskite kraštus, kad įdaras neiškristų.
    Įdaras: smulkinti riešutai ir razinos, sumaišytos su cukrumi, apelsinų sultimis ir kiaušinio baltymu, išplaktu iki putų.
    Kepkite 15 minučių 200° C laipsnių temperatūros orkaitėje.

Autorius: Elija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų