Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 340 gramų kvietinių miltų
- 400 gramų varškės
- 200 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi.
Įmaišome varškę.
Kepimo miltelius sumaišome su miltais. Šį mišinį irgi įmaišome į tešlą.
Tešlą iškočiojame iki 3-5 mm storio.
Tešlą supjaustome 8x8 cm kvadratėliais.
Ant kiekvieno kvadratėlio dedame po 0,5 šaukštelio cukraus. Sulenkiame kraštus.
Kepame 20-25 min. 180 laipsnių orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus
- 340 gramų kvietinių miltų
- 400 gramų varškės
- 200 gramų sviesto
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi.
Įmaišome varškę.
Kepimo miltelius sumaišome su miltais. Šį mišinį irgi įmaišome į tešlą.
Tešlą iškočiojame iki 3-5 mm storio.
Tešlą supjaustome 8x8 cm kvadratėliais.
Ant kiekvieno kvadratėlio dedame po 0,5 šaukštelio cukraus. Sulenkiame kraštus.
Kepame 20-25 min. 180 laipsnių orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą