Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 vienetas citrinų
- 150 gramų cukraus (cukranendrių)
- 1 vienetas mandarinų (dideli)
- 650 mililitrų raudonojo vyno
- 400 mililitrų toniko
- 200 gramų braškių
- 300 mililitrų romo
- 350 mililitrų romo (šviesus)
- 1 vienetas žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti braškes per pusę, o laimą, citriną, 0,5 apelsino, mandariną pusgriežinėliais.
Visus vaisius sudėti į didelį ąsoti, užpilti romu bei cukrumi ir padėti bent keletai valandų į šaldytuvą.
Tuomet vaisius sudėkite į puodą ir pavirkite, kol cukrus pilnai ištirps.
Atvėsusius vaisius sudėkite į taures ir pilkite į kiekvieną taurę po 60 ml romo, 130 ml vyno bei 80 ml toniko (aš dariau 5 taures).
Patiekite su ledukais ir šiaudeliais, papuošus apelsinų griežinėliais.
Skanaukite atsakingai! :))
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas apelsinų
- 1 vienetas citrinų
- 150 gramų cukraus (cukranendrių)
- 1 vienetas mandarinų (dideli)
- 650 mililitrų raudonojo vyno
- 400 mililitrų toniko
- 200 gramų braškių
- 300 mililitrų romo
- 350 mililitrų romo (šviesus)
- 1 vienetas žaliųjų citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti braškes per pusę, o laimą, citriną, 0,5 apelsino, mandariną pusgriežinėliais.
Visus vaisius sudėti į didelį ąsoti, užpilti romu bei cukrumi ir padėti bent keletai valandų į šaldytuvą.
Tuomet vaisius sudėkite į puodą ir pavirkite, kol cukrus pilnai ištirps.
Atvėsusius vaisius sudėkite į taures ir pilkite į kiekvieną taurę po 60 ml romo, 130 ml vyno bei 80 ml toniko (aš dariau 5 taures).
Patiekite su ledukais ir šiaudeliais, papuošus apelsinų griežinėliais.
Skanaukite atsakingai! :))
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą