Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 vienetas citrinų
  • 150 gramų cukraus (cukranendrių)
  • 1 vienetas mandarinų (dideli)
  • 650 mililitrų raudonojo vyno
  • 400 mililitrų toniko
  • 200 gramų braškių
  • 300 mililitrų romo
  • 350 mililitrų romo (šviesus)
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti braškes per pusę, o laimą, citriną, 0,5 apelsino, mandariną pusgriežinėliais.
    Visus vaisius sudėti į didelį ąsoti, užpilti romu bei cukrumi ir padėti bent keletai valandų į šaldytuvą.
    Tuomet vaisius sudėkite į puodą ir pavirkite, kol cukrus pilnai ištirps.
    Atvėsusius vaisius sudėkite į taures ir pilkite į kiekvieną taurę po 60 ml romo, 130 ml vyno bei 80 ml toniko (aš dariau 5 taures).
    Patiekite su ledukais ir šiaudeliais, papuošus apelsinų griežinėliais.
    Skanaukite atsakingai! :))

Autorius: Monika

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 vienetas citrinų
  • 150 gramų cukraus (cukranendrių)
  • 1 vienetas mandarinų (dideli)
  • 650 mililitrų raudonojo vyno
  • 400 mililitrų toniko
  • 200 gramų braškių
  • 300 mililitrų romo
  • 350 mililitrų romo (šviesus)
  • 1 vienetas žaliųjų citrinų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti braškes per pusę, o laimą, citriną, 0,5 apelsino, mandariną pusgriežinėliais.
    Visus vaisius sudėti į didelį ąsoti, užpilti romu bei cukrumi ir padėti bent keletai valandų į šaldytuvą.
    Tuomet vaisius sudėkite į puodą ir pavirkite, kol cukrus pilnai ištirps.
    Atvėsusius vaisius sudėkite į taures ir pilkite į kiekvieną taurę po 60 ml romo, 130 ml vyno bei 80 ml toniko (aš dariau 5 taures).
    Patiekite su ledukais ir šiaudeliais, papuošus apelsinų griežinėliais.
    Skanaukite atsakingai! :))

Autorius: Monika

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų