Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek lazdyno reišutų
- 1 arbatinis šaukštelis medaus
- 1 vienetas paprikų
- šiek tiek spanguolių
- 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
- 200 gramų špinatų
- 1 arbatinis šaukštelis raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
Riešutus pasmulkinti, galima pakepinti.
Papriką supjaustyti kubeliais.
Papriką, riešutus ir svogūnus sumaišyti su špinatais ir spanguolėmis.
Iš aliejaus, vyno, medaus ir prieskonių padaryti salotoms užpilą ir juo pagardinti salotas.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek lazdyno reišutų
- 1 arbatinis šaukštelis medaus
- 1 vienetas paprikų
- šiek tiek spanguolių
- 1 vienetas svogūnų (raudonieji)
- 200 gramų špinatų
- 1 arbatinis šaukštelis raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- šiek tiek čili pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
Riešutus pasmulkinti, galima pakepinti.
Papriką supjaustyti kubeliais.
Papriką, riešutus ir svogūnus sumaišyti su špinatais ir spanguolėmis.
Iš aliejaus, vyno, medaus ir prieskonių padaryti salotoms užpilą ir juo pagardinti salotas.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą