REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų (virtos)
  • šiek tiek pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių (sausos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų vištiena (virta)
  • 3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 100 gramų batono
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • 100 gramų dešros
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų
  • 2 valgomieji šaukštai vyno acto (arba obuolių sidras)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešra supjaustoma kubeliais.
    Virta vištieną supjaustoma mažais gabaliukais.
    Kiaušiniai ir morkos sutarkuojami.
    Marinuoti agurkai susmulkinami mažais kubeliais.
    Susmulkintas svogūnas užpilamas 1 šaukštu aliejaus bei 1 šaukštu vyno acto ir paliekamas 30 min.
    Balta duona supjaustoma kubeliais ir pakepinama keptuvėje su 2 šaukštais aliejaus.
    Padažui sumaišomos viename dubenyje garstyčios, citrinos sultys, 1 šaukštas vyno acto, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, pipirai, druska ir žalumynai.
    Sudėkite į dubenį visus ingredientus (išskyrus duoną), ant viršaus suberkite duonos kubelius ir viską apšlakstykite padažu.
    Puoškite pomidorų skiltelėmis ir žalumynais.
    Skanaus.

Autorius: Irma

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas morkų (virtos)
  • šiek tiek pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio garstyčių (sausos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų vištiena (virta)
  • 3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 100 gramų batono
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • 100 gramų dešros
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų
  • 2 valgomieji šaukštai vyno acto (arba obuolių sidras)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dešra supjaustoma kubeliais.
    Virta vištieną supjaustoma mažais gabaliukais.
    Kiaušiniai ir morkos sutarkuojami.
    Marinuoti agurkai susmulkinami mažais kubeliais.
    Susmulkintas svogūnas užpilamas 1 šaukštu aliejaus bei 1 šaukštu vyno acto ir paliekamas 30 min.
    Balta duona supjaustoma kubeliais ir pakepinama keptuvėje su 2 šaukštais aliejaus.
    Padažui sumaišomos viename dubenyje garstyčios, citrinos sultys, 1 šaukštas vyno acto, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, pipirai, druska ir žalumynai.
    Sudėkite į dubenį visus ingredientus (išskyrus duoną), ant viršaus suberkite duonos kubelius ir viską apšlakstykite padažu.
    Puoškite pomidorų skiltelėmis ir žalumynais.
    Skanaus.

Autorius: Irma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų