INGREDIENTAI:
- šiek tiek citrinų (žievelė)
 - šiek tiek cukraus
 - 500 gramų vyšnių (be kaulų)
 - 2 vienetai kiaušinių
 - 170 gramų manų kruopų
 - 1 valgomasis šaukštas sviesto
 - 20 gramų vanilinio cukraus
 - 1 litras pasukų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pasukose išverdama manų košė. Į ją įmetama citrinos žievelė, suberiamas vanilinis cukrus ir cukrus. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įdedamas trynys, o kai ji truputį atvėsta — ir išplaktas baltymas. Forma ištepama sviestu ir 3/4 jos užpildoma koše. Ant viršaus sudedama pusė paruoštų vyšnių, ant jų vėl užkrečiama košės, po to vėl dedamos vyšnios ir paskutinis sluoksnis — košės. Vyšnios negausiai apibarstomos cukrumi. Ant viršaus uždėliojama sviesto gabaliukų. Pudingas truputį apkepamas orkaitėje.
 
REKLAMA
 
  
