INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
 - 1 arbatinis šaukštelis cukraus pudros
 - 0.5 arbatinio šaukštelio muskato (maltas)
 - 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
 - 1 stiklinė riešutų (graikiški arba migdolai)
 - 400 gramų kondensuoto pieno (su kakava skardinėje)
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Neatidarytą kondensuoto pieno skardinę 1 valandą virti vandenyje, išimti, ataušinti. Išpilti į dubenį, suberti pasmulkintus riešutus, muskato riešutą, cinamoną, gerai išmaišyti. 
Kepimo skardą iškloti plėvele, pabarstyti miltais ir šaukšteliu išdėlioti nedidelius paplotėlius.
Kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje 10-15 minučių, išimti, ataušinti, apibarstyti cukraus pudra. 
REKLAMA
 
  
