REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
- 400 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- 100 gramų lašišų (rūkyta)
- 200 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis šafrano
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite ryžius pasūdytame vandenyje, o išvirtus nusunkite.
Įkaitinkite keptuvėje šaukštą aliejaus ir pakepinkite susmulkintą svogūną.
Šafraną ištirpinkite grietinėlėje ir supilkite ant ryžių.
Sudėkite į tą patį dubenį su ryžiais pakepintą svogūną, juostelėmis supjaustytą lašišą, pasūdykite ir viską gerai išmaišę patiekite su virtais kiaušiniais.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
- 400 gramų ryžių
- 1 vienetas svogūnų
- 4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
- 100 gramų lašišų (rūkyta)
- 200 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 1 arbatinis šaukštelis šafrano
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite ryžius pasūdytame vandenyje, o išvirtus nusunkite.
Įkaitinkite keptuvėje šaukštą aliejaus ir pakepinkite susmulkintą svogūną.
Šafraną ištirpinkite grietinėlėje ir supilkite ant ryžių.
Sudėkite į tą patį dubenį su ryžiais pakepintą svogūną, juostelėmis supjaustytą lašišą, pasūdykite ir viską gerai išmaišę patiekite su virtais kiaušiniais.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą