REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
  • 400 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 100 gramų lašišų (rūkyta)
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis šafrano

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite ryžius pasūdytame vandenyje, o išvirtus nusunkite.
    Įkaitinkite keptuvėje šaukštą aliejaus ir pakepinkite susmulkintą svogūną.
    Šafraną ištirpinkite grietinėlėje ir supilkite ant ryžių.
    Sudėkite į tą patį dubenį su ryžiais pakepintą svogūną, juostelėmis supjaustytą lašišą, pasūdykite ir viską gerai išmaišę patiekite su virtais kiaušiniais.
    Skanaus!

Autorius: Kamilė

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
  • 400 gramų ryžių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • 100 gramų lašišų (rūkyta)
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis šafrano

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirkite ryžius pasūdytame vandenyje, o išvirtus nusunkite.
    Įkaitinkite keptuvėje šaukštą aliejaus ir pakepinkite susmulkintą svogūną.
    Šafraną ištirpinkite grietinėlėje ir supilkite ant ryžių.
    Sudėkite į tą patį dubenį su ryžiais pakepintą svogūną, juostelėmis supjaustytą lašišą, pasūdykite ir viską gerai išmaišę patiekite su virtais kiaušiniais.
    Skanaus!

Autorius: Kamilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų