REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 100 gramų cukraus
  • 20 gramų krakmolo
  • 100 gramų lazdyno reišutų
  • 4 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 8 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 80 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų grietinėlės (35%)
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 50 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių.
    Trynius suplakti su cukrumi. Plakti tol, kol masė pabals. Į trynių masę suberti miltus ir išmaišyti.
    Baltymus suplakti, įdėti krakmolą ir atsargiai įmaišyti į trynių masę.
    Skardą padengti kepimo popieriumi, patepti sviestu ir sukrėsti tešlą taip, kad sluoksnis būtų 1 cm storio.
    Kepti 12-15 min. Susukti paplotį, kol šiltas.
    Ant karštos vandens vonelės ištirpinti šokoladą, į šokoladą įpilti 5 šaukštelius grietinėlės.
    Likusią grietinėlę suplakti ir sumaišyti su šokoladine mase.
    Riešutus susmulkinti ir sudėti į šokoladinę masę kartu su 1 šaukšteliu cukraus pudros. Išmaišyti.
    Atsargiai atsukti paplotį ir ištepti kremu, vėl susukti. Apibarstyti cukraus pudra.

Autorius: Neda

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
  • 100 gramų cukraus
  • 20 gramų krakmolo
  • 100 gramų lazdyno reišutų
  • 4 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 8 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 80 gramų kvietinių miltų
  • 200 mililitrų grietinėlės (35%)
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 50 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių.
    Trynius suplakti su cukrumi. Plakti tol, kol masė pabals. Į trynių masę suberti miltus ir išmaišyti.
    Baltymus suplakti, įdėti krakmolą ir atsargiai įmaišyti į trynių masę.
    Skardą padengti kepimo popieriumi, patepti sviestu ir sukrėsti tešlą taip, kad sluoksnis būtų 1 cm storio.
    Kepti 12-15 min. Susukti paplotį, kol šiltas.
    Ant karštos vandens vonelės ištirpinti šokoladą, į šokoladą įpilti 5 šaukštelius grietinėlės.
    Likusią grietinėlę suplakti ir sumaišyti su šokoladine mase.
    Riešutus susmulkinti ir sudėti į šokoladinę masę kartu su 1 šaukšteliu cukraus pudros. Išmaišyti.
    Atsargiai atsukti paplotį ir ištepti kremu, vėl susukti. Apibarstyti cukraus pudra.

Autorius: Neda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų