INGREDIENTAI:
- 120 gramų cukraus
- 2 arbatiniai šaukšteliai kakavos
- 2 vienetai kiaušinių
- 200 gramų kvietinių miltų
- 50 gramų pieno (sutirštintas)
- 55 gramai anakardžio riešutų
- 2 valgomieji šaukštai brendžio
- 135 gramai sviesto (arba margarinas)
- 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išsukite sviestą su paprastu cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišykite kiaušinius, sutirštintą pieną, brendį ir kakavą.
Po to įmaišykite kepimo miltelius ir miltus.
Įmaišykite šiek tiek smulkintų riešutų, kitus pasilikite pyrago viršui.
Tešlą supilkite į formą ir apibarstykite riešutais.
Kepkite 55 minutes 180° C laipsnių orkaitėje.
Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.
Autorius: Raimonda
REKLAMA