INGREDIENTAI:
  -   120 gramų   cukraus 
-   2 arbatiniai šaukšteliai   kakavos 
-   2 vienetai   kiaušinių 
-   200 gramų   kvietinių miltų 
-   50 gramų   pieno (sutirštintas) 
-   55 gramai   anakardžio riešutų 
-   2 valgomieji šaukštai   brendžio 
-   135 gramai   sviesto (arba margarinas) 
-   0.5 arbatinio šaukštelio   kepimo miltelių 
-   1 arbatinis šaukštelis   vanilinio cukraus 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Išsukite sviestą su paprastu cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Įmaišykite kiaušinius, sutirštintą pieną, brendį ir kakavą. 
 Po to įmaišykite kepimo miltelius ir miltus.
 Įmaišykite šiek tiek smulkintų riešutų, kitus pasilikite pyrago viršui.
 Tešlą supilkite į formą ir apibarstykite riešutais.
 Kepkite 55 minutes 180° C laipsnių orkaitėje.
 Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.
   Autorius: Raimonda 
     REKLAMA