Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus pudros
- 12 valgomųjų šaukštų cukraus
- 200 gramų lazdyno reišutų (kapoti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai pieno
- 3 valgomieji šaukštai vandens
- 0.5 litro grietinėlės (saldi)
- 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištriname iki purumo 3 kiaušinių trynius, 6 šaukštus cukraus, vanilinį cukrų bei pieną, pamažu suberiame su kepimo milteliais sumaišytus miltus, viską gerai išmaišome iki vientisos masės ir pabaigoje sudedame iki stangrumo išplaktus 3 kiaušinių baltymus.
Paruoštą tešlą sudedame į riebalais išteptą tortinę ir kepame vidutinio 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Išplakame grietinėlę ir sumaišome su kapotais riešutais bei 6 šaukštais cukraus.
Atvėsusį kepinį perpjauname į tris sluoksnius, pertepame įdaru ir gerai juos suglaudžiame vieną su kitu.
Glajų cukraus pudrą gerai sumaišome su vandeniu ir gauta mase apipilame torto viršų.
Paruoštą tortą 2 min. dedame į orkaitę, kad glajus apdžiūtų.
Tortui papuošti skirtus riešutus pavilgome glajuje apdėliojame jais tortą ir apdžioviname.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 150 gramų cukraus pudros
- 12 valgomųjų šaukštų cukraus
- 200 gramų lazdyno reišutų (kapoti)
- 3 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 2 valgomieji šaukštai pieno
- 3 valgomieji šaukštai vandens
- 0.5 litro grietinėlės (saldi)
- 3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 3 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Ištriname iki purumo 3 kiaušinių trynius, 6 šaukštus cukraus, vanilinį cukrų bei pieną, pamažu suberiame su kepimo milteliais sumaišytus miltus, viską gerai išmaišome iki vientisos masės ir pabaigoje sudedame iki stangrumo išplaktus 3 kiaušinių baltymus.
Paruoštą tešlą sudedame į riebalais išteptą tortinę ir kepame vidutinio 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min.
Išplakame grietinėlę ir sumaišome su kapotais riešutais bei 6 šaukštais cukraus.
Atvėsusį kepinį perpjauname į tris sluoksnius, pertepame įdaru ir gerai juos suglaudžiame vieną su kitu.
Glajų cukraus pudrą gerai sumaišome su vandeniu ir gauta mase apipilame torto viršų.
Paruoštą tortą 2 min. dedame į orkaitę, kad glajus apdžiūtų.
Tortui papuošti skirtus riešutus pavilgome glajuje apdėliojame jais tortą ir apdžioviname.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą