Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bananų
- 4 arbatiniai šaukšteliai erškėtrožių (uogienė, arba apelsinų džemas)
- 200 gramų tešlos (sluoksniuota, lakštas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis.
Vieną pusę pyragėlio aptepame uogiene, o kitą - įpjauname kryželiu.
Uždengiame ir šonus apspaudome šakute.
Bananą supjaustome griežinėliais ir sukišame juos „per langelį“ į pyragėlio vidų.
Kepame vidutinio karštumo, 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 min.
Man jie skaniausi, kai valgomi šilti.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas bananų
- 4 arbatiniai šaukšteliai erškėtrožių (uogienė, arba apelsinų džemas)
- 200 gramų tešlos (sluoksniuota, lakštas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis.
Vieną pusę pyragėlio aptepame uogiene, o kitą - įpjauname kryželiu.
Uždengiame ir šonus apspaudome šakute.
Bananą supjaustome griežinėliais ir sukišame juos „per langelį“ į pyragėlio vidų.
Kepame vidutinio karštumo, 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 min.
Man jie skaniausi, kai valgomi šilti.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą