REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bananų
  • 4 arbatiniai šaukšteliai erškėtrožių (uogienė, arba apelsinų džemas)
  • 200 gramų tešlos (sluoksniuota, lakštas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis.
    Vieną pusę pyragėlio aptepame uogiene, o kitą - įpjauname kryželiu.
    Uždengiame ir šonus apspaudome šakute.
    Bananą supjaustome griežinėliais ir sukišame juos „per langelį“ į pyragėlio vidų.
    Kepame vidutinio karštumo, 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 min.
    Man jie skaniausi, kai valgomi šilti.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bananų
  • 4 arbatiniai šaukšteliai erškėtrožių (uogienė, arba apelsinų džemas)
  • 200 gramų tešlos (sluoksniuota, lakštas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis.
    Vieną pusę pyragėlio aptepame uogiene, o kitą - įpjauname kryželiu.
    Uždengiame ir šonus apspaudome šakute.
    Bananą supjaustome griežinėliais ir sukišame juos „per langelį“ į pyragėlio vidų.
    Kepame vidutinio karštumo, 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 min.
    Man jie skaniausi, kai valgomi šilti.
    Skanaus.

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų