4 arbatiniai šaukšteliai erškėtrožių (uogienė, arba apelsinų džemas)
200 gramų tešlos (sluoksniuota, lakštas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis. Vieną pusę pyragėlio aptepame uogiene, o kitą - įpjauname kryželiu. Uždengiame ir šonus apspaudome šakute. Bananą supjaustome griežinėliais ir sukišame juos „per langelį“ į pyragėlio vidų. Kepame vidutinio karštumo, 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 min. Man jie skaniausi, kai valgomi šilti. Skanaus.
Autorius: Sandra
INGREDIENTAI:
1 vienetas bananų
4 arbatiniai šaukšteliai erškėtrožių (uogienė, arba apelsinų džemas)
200 gramų tešlos (sluoksniuota, lakštas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis. Vieną pusę pyragėlio aptepame uogiene, o kitą - įpjauname kryželiu. Uždengiame ir šonus apspaudome šakute. Bananą supjaustome griežinėliais ir sukišame juos „per langelį“ į pyragėlio vidų. Kepame vidutinio karštumo, 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 min. Man jie skaniausi, kai valgomi šilti. Skanaus.