REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys patepimui)
  • 2 vienetai burokėlių (nedideli)
  • 500 gramų tešlos (sluoksniuota mielinė)
  • 200 gramų sūris (ožkos ar pan.)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius susukti į folgą ir iškepti orkaitėje.
    Supjaustyti burokėlius plonais skrituliais.
    Tešloje išspausti skritulius stiklinės pagalba.
    Į tešlos skritulio vidurį padėti po burokėlio žiedą, ant viršaus sūrio gabalą, apibarstyti čiobreliu. Tešlos kraštus užlenkti, patepti trynio plakiniu.
    Kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min.

Autorius: Grusha

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek čiobrelių
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys patepimui)
  • 2 vienetai burokėlių (nedideli)
  • 500 gramų tešlos (sluoksniuota mielinė)
  • 200 gramų sūris (ožkos ar pan.)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius susukti į folgą ir iškepti orkaitėje.
    Supjaustyti burokėlius plonais skrituliais.
    Tešloje išspausti skritulius stiklinės pagalba.
    Į tešlos skritulio vidurį padėti po burokėlio žiedą, ant viršaus sūrio gabalą, apibarstyti čiobreliu. Tešlos kraštus užlenkti, patepti trynio plakiniu.
    Kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min.

Autorius: Grusha

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų