Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- 1 vienetas kiaušinių (trynys patepimui)
- 2 vienetai burokėlių (nedideli)
- 500 gramų tešlos (sluoksniuota mielinė)
- 200 gramų sūris (ožkos ar pan.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius susukti į folgą ir iškepti orkaitėje.
Supjaustyti burokėlius plonais skrituliais.
Tešloje išspausti skritulius stiklinės pagalba.
Į tešlos skritulio vidurį padėti po burokėlio žiedą, ant viršaus sūrio gabalą, apibarstyti čiobreliu. Tešlos kraštus užlenkti, patepti trynio plakiniu.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek čiobrelių
- 1 vienetas kiaušinių (trynys patepimui)
- 2 vienetai burokėlių (nedideli)
- 500 gramų tešlos (sluoksniuota mielinė)
- 200 gramų sūris (ožkos ar pan.)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius susukti į folgą ir iškepti orkaitėje.
Supjaustyti burokėlius plonais skrituliais.
Tešloje išspausti skritulius stiklinės pagalba.
Į tešlos skritulio vidurį padėti po burokėlio žiedą, ant viršaus sūrio gabalą, apibarstyti čiobreliu. Tešlos kraštus užlenkti, patepti trynio plakiniu.
Kepti 200 laipsnių orkaitėje 15 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą