Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 200 mililitrų cukraus
- 200 gramų margarino (arba sviestas)
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta actu)
- 500 mililitrų uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Margariną ar sviestą išlydyti.
2. Į išlydytą sviestą ar margariną sudėti stiklinę cukraus.
3. Įmušti kiaušinius.
4. Sudėti sodą. Ir viską gerai išmaišyti.
5. Tada suberti miltus ir suminkyti į vienalytę masę.
6. Iškloti skardą tešla ir uždėti uogienę, ant viršaus vėl sudėti arba užtarkuoti (palaikytą šaldytuve ar trumpam šaldymo kameroje) tešlą.
7. Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 min.
INGREDIENTAI:
- 200 mililitrų cukraus
- 200 gramų margarino (arba sviestas)
- 2 vienetai kiaušinių
- 4 stiklinės kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta actu)
- 500 mililitrų uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Margariną ar sviestą išlydyti.
2. Į išlydytą sviestą ar margariną sudėti stiklinę cukraus.
3. Įmušti kiaušinius.
4. Sudėti sodą. Ir viską gerai išmaišyti.
5. Tada suberti miltus ir suminkyti į vienalytę masę.
6. Iškloti skardą tešla ir uždėti uogienę, ant viršaus vėl sudėti arba užtarkuoti (palaikytą šaldytuve ar trumpam šaldymo kameroje) tešlą.
7. Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą