Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 mililitrų cukraus
  • 200 gramų margarino (arba sviestas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta actu)
  • 500 mililitrų uogienės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Margariną ar sviestą išlydyti.
    2. Į išlydytą sviestą ar margariną sudėti stiklinę cukraus.
    3. Įmušti kiaušinius.
    4. Sudėti sodą. Ir viską gerai išmaišyti.
    5. Tada suberti miltus ir suminkyti į vienalytę masę.
    6. Iškloti skardą tešla ir uždėti uogienę, ant viršaus vėl sudėti arba užtarkuoti (palaikytą šaldytuve ar trumpam šaldymo kameroje) tešlą.
    7. Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 min.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 200 mililitrų cukraus
  • 200 gramų margarino (arba sviestas)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 4 stiklinės kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta actu)
  • 500 mililitrų uogienės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Margariną ar sviestą išlydyti.
    2. Į išlydytą sviestą ar margariną sudėti stiklinę cukraus.
    3. Įmušti kiaušinius.
    4. Sudėti sodą. Ir viską gerai išmaišyti.
    5. Tada suberti miltus ir suminkyti į vienalytę masę.
    6. Iškloti skardą tešla ir uždėti uogienę, ant viršaus vėl sudėti arba užtarkuoti (palaikytą šaldytuve ar trumpam šaldymo kameroje) tešlą.
    7. Kepti iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 30 - 40 min.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų