• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų (malta)
  • šiek tiek muskato
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų veršienos (kepenys)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų baltojo vyno
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas žaliųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas konjako

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustyti žiedais, česnaką - gabaliukais ir apkepinti aliejuje su sviestu.
    Kepenis supjaustyti stambiais kubeliais, sudėti į svogūnų-česnakų troškinuką ir trumpai pakepinti iš abiejų pusių. Kepenėlių vidus turi likti rožinės spalvos.
    Pasūdyti, suberti pipirus ir prieskonius, supilti vyną, grietinėlę ir patroškinti 5 min. Supilti konjaką.
    Tada visą masę sumalti mikseriu, suberti žalius pipirus, išmaišyti ir sudėti viską į formą.
    Pašteto viršų užpilti lydytu sviestu.
    Laikyti šaldytuve 10-12 val. O tada - skanaus!

Autorius: :)

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų (malta)
  • šiek tiek muskato
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų veršienos (kepenys)
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų baltojo vyno
  • 100 mililitrų grietinėlės
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1 valgomasis šaukštas žaliųjų pipirų
  • 1 valgomasis šaukštas konjako

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustyti žiedais, česnaką - gabaliukais ir apkepinti aliejuje su sviestu.
    Kepenis supjaustyti stambiais kubeliais, sudėti į svogūnų-česnakų troškinuką ir trumpai pakepinti iš abiejų pusių. Kepenėlių vidus turi likti rožinės spalvos.
    Pasūdyti, suberti pipirus ir prieskonius, supilti vyną, grietinėlę ir patroškinti 5 min. Supilti konjaką.
    Tada visą masę sumalti mikseriu, suberti žalius pipirus, išmaišyti ir sudėti viską į formą.
    Pašteto viršų užpilti lydytu sviestu.
    Laikyti šaldytuve 10-12 val. O tada - skanaus!

Autorius: :)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų