Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kalendrų (malta)
- šiek tiek muskato
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų veršienos (kepenys)
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 100 mililitrų baltojo vyno
- 100 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 valgomasis šaukštas žaliųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustyti žiedais, česnaką - gabaliukais ir apkepinti aliejuje su sviestu.
Kepenis supjaustyti stambiais kubeliais, sudėti į svogūnų-česnakų troškinuką ir trumpai pakepinti iš abiejų pusių. Kepenėlių vidus turi likti rožinės spalvos.
Pasūdyti, suberti pipirus ir prieskonius, supilti vyną, grietinėlę ir patroškinti 5 min. Supilti konjaką.
Tada visą masę sumalti mikseriu, suberti žalius pipirus, išmaišyti ir sudėti viską į formą.
Pašteto viršų užpilti lydytu sviestu.
Laikyti šaldytuve 10-12 val. O tada - skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kalendrų (malta)
- šiek tiek muskato
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų veršienos (kepenys)
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 100 mililitrų baltojo vyno
- 100 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 valgomasis šaukštas žaliųjų pipirų
- 1 valgomasis šaukštas konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus supjaustyti žiedais, česnaką - gabaliukais ir apkepinti aliejuje su sviestu.
Kepenis supjaustyti stambiais kubeliais, sudėti į svogūnų-česnakų troškinuką ir trumpai pakepinti iš abiejų pusių. Kepenėlių vidus turi likti rožinės spalvos.
Pasūdyti, suberti pipirus ir prieskonius, supilti vyną, grietinėlę ir patroškinti 5 min. Supilti konjaką.
Tada visą masę sumalti mikseriu, suberti žalius pipirus, išmaišyti ir sudėti viską į formą.
Pašteto viršų užpilti lydytu sviestu.
Laikyti šaldytuve 10-12 val. O tada - skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą