REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas cukinijos (didelė)
  • 500 gramų morkų ((supjaustytos griežinėliais))
  • 500 gramų svogūnų ((supjaustyti kubeliais))
  • 500 gramų paprikų ((supjaustytos juostelėmis))
  • 500 gramų pomidorų pastos ((supjaustyti stambiai))
  • 3 vienetai apelsinų (dideli (supjaustyti kubeliais, be žievelės))
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 500 mililitrų pomidorų padažo
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 1 vienetas česnakų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas cukinijos (didelė)
  • 500 gramų morkų ((supjaustytos griežinėliais))
  • 500 gramų svogūnų ((supjaustyti kubeliais))
  • 500 gramų paprikų ((supjaustytos juostelėmis))
  • 500 gramų pomidorų pastos ((supjaustyti stambiai))
  • 3 vienetai apelsinų (dideli (supjaustyti kubeliais, be žievelės))
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties
  • 1 valgomasis šaukštas druskos
  • 500 mililitrų pomidorų padažo
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 1 vienetas česnakų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 8

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Cukiniją nulupti, išimti sėklas, dalinam per pusę. Vieną dalį supjaustyti kubeliais, kitą dalį sutarkuoti stambiai. Sudėti i puodą.
    Įpilti:
    0,5 litro vandens,
    2 stiklines cukraus,
    1 a.š. citrinos rūgšties.
    Troškinti, kol cukinija pasidarys skaidri apie 20 - 30 min.
  2. Į kitą puodą sudėti supjaustytas morkas, svogūnus, paprikas. Viską troškinti apie 15 min. (be vandens!!!).
    Šitą troškinį supilti į išsitroškinusią cukiniją.
  3. Tada sudėti pomidorus ir apelsinus. Suberti druską, susmulkintą česnaką, pomidorų padažą ir aliejų.
  4. Viską troškinti apie 30 min. vis pamaišant, kad neprisviltų.
    Išpilstyti į stiklainius ir užsukti. Apversti stiklainius ir taip palaikyti kol atšals.

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų