REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 litras grietinės
  • 200 gramų cukraus (+ 1 stiklinė)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai aguonų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties

Porcijų skaičius: 6

INGREDIENTAI:

  • 1 litras grietinės
  • 200 gramų cukraus (+ 1 stiklinė)
  • 6 vienetai kiaušinių
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai aguonų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties

Porcijų skaičius: 6

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš miltų, 200 gramų cukraus, kiaušinių ir krakmolo gaminamas biskvitas.
    Kiaušinius ištrinu su 200 g cukraus, miltus sumaišau su krakmolu ir palengva maišant įsijoju į kiaušinių bei cukraus masę.
    Skardą ištepu riebalais ir supilu į ją tešlą.
    Kepu didelėje skardoje 200 laipsnių karštumo orkaitėje apie 20-25 minutes. Iškepusį ataušinu.
  2. Kremui grietinę suplaku su 1 stikline cukraus, dedu rūgštelę, aguonas ir viską sumaišau.
  3. Biskvitą laužau rankomis po nedidelį gabalėlį, mirkau į kremą ir dedu gabaliuką po gabaliuko ant tortinės, formuodama „skruzdėlyną“.
    Viršų užpilu tirpintu šokoladu ir apibarstau migdolų plokštelėmis bei pabarstukais.
    Skana

Autorius: Svetlana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų