Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- šiek tiek margarino
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek majonezo
- 500 gramų kiaulės išpjovos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus pakepiname keptuvėje kol jie taps minkšti ir praras savo kartumą. Po to įdedame gabaliukais pjaustytą mėsą. Kepiname iki tol kol iš mėsos išsiskirs sultys. Svogūnus ir mėsą dedame į puodą. Užpilame vandeniu. Dedame kečiupą, majonezą, prieskonius, česnakus ir visas kitas sudedamas dalis. Troškiname kol padažas taps tirštas. Patiekalą patiekiame su bulvėmis arba bulvių koše.
INGREDIENTAI:
- 5 česnakų
- šiek tiek margarino
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek majonezo
- 500 gramų kiaulės išpjovos
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek grietinės
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus pakepiname keptuvėje kol jie taps minkšti ir praras savo kartumą. Po to įdedame gabaliukais pjaustytą mėsą. Kepiname iki tol kol iš mėsos išsiskirs sultys. Svogūnus ir mėsą dedame į puodą. Užpilame vandeniu. Dedame kečiupą, majonezą, prieskonius, česnakus ir visas kitas sudedamas dalis. Troškiname kol padažas taps tirštas. Patiekalą patiekiame su bulvėmis arba bulvių koše.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą