REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek margarino
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek majonezo
  • 500 gramų kiaulės išpjovos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus pakepiname keptuvėje kol jie taps minkšti ir praras savo kartumą. Po to įdedame gabaliukais pjaustytą mėsą. Kepiname iki tol kol iš mėsos išsiskirs sultys. Svogūnus ir mėsą dedame į puodą. Užpilame vandeniu. Dedame kečiupą, majonezą, prieskonius, česnakus ir visas kitas sudedamas dalis. Troškiname kol padažas taps tirštas. Patiekalą patiekiame su bulvėmis arba bulvių koše.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 5 česnakų
  • šiek tiek margarino
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek majonezo
  • 500 gramų kiaulės išpjovos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek kečupo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus pakepiname keptuvėje kol jie taps minkšti ir praras savo kartumą. Po to įdedame gabaliukais pjaustytą mėsą. Kepiname iki tol kol iš mėsos išsiskirs sultys. Svogūnus ir mėsą dedame į puodą. Užpilame vandeniu. Dedame kečiupą, majonezą, prieskonius, česnakus ir visas kitas sudedamas dalis. Troškiname kol padažas taps tirštas. Patiekalą patiekiame su bulvėmis arba bulvių koše.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų