Svogūnus pakepiname keptuvėje kol jie taps minkšti ir praras savo kartumą. Po to įdedame gabaliukais pjaustytą mėsą. Kepiname iki tol kol iš mėsos išsiskirs sultys. Svogūnus ir mėsą dedame į puodą. Užpilame vandeniu. Dedame kečiupą, majonezą, prieskonius, česnakus ir visas kitas sudedamas dalis. Troškiname kol padažas taps tirštas. Patiekalą patiekiame su bulvėmis arba bulvių koše.
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
5 česnakų
šiek tiek margarino
šiek tiek svogūnų
šiek tiek majonezo
500 gramų kiaulės išpjovos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek grietinės
šiek tiek prieskonių
šiek tiek kečupo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus pakepiname keptuvėje kol jie taps minkšti ir praras savo kartumą. Po to įdedame gabaliukais pjaustytą mėsą. Kepiname iki tol kol iš mėsos išsiskirs sultys. Svogūnus ir mėsą dedame į puodą. Užpilame vandeniu. Dedame kečiupą, majonezą, prieskonius, česnakus ir visas kitas sudedamas dalis. Troškiname kol padažas taps tirštas. Patiekalą patiekiame su bulvėmis arba bulvių koše.