Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 stiklinė morkų (sultys)
- 30 gramų manų kruopų
- 2 stiklinės vandens
- šiek tiek citrinos rūgšties
- 1 arbatinis šaukštelis želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į vandenyje išvirtą manų kruopų košę suberiamas cukrus, supilamos morkų sultys ir viskas išplakama.
Kiek pašviesėjus masei, supilama ištirpinta želatina ir baigiama plakti.
Putėsiai atšaldomi.
Patiekiami šalti.
Prieš patiekiant galite papuošti plakta grietinėle ir mandarinų skiltelėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 stiklinė morkų (sultys)
- 30 gramų manų kruopų
- 2 stiklinės vandens
- šiek tiek citrinos rūgšties
- 1 arbatinis šaukštelis želatinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į vandenyje išvirtą manų kruopų košę suberiamas cukrus, supilamos morkų sultys ir viskas išplakama.
Kiek pašviesėjus masei, supilama ištirpinta želatina ir baigiama plakti.
Putėsiai atšaldomi.
Patiekiami šalti.
Prieš patiekiant galite papuošti plakta grietinėle ir mandarinų skiltelėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą