Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 2 vienetai morkų (didelės)
- 2 vienetai juodos duonos (riekės)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo (liesas)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas sutarkuojame burokine ar šiek tiek smulkesne tarka.
Keptuvėje įkaitiname 3 šaukštus aliejaus ir jame apkepiname kubeliais supjaustytą duoną, kol gražiai apskrus.
Truputį atvėsintą duoną dedame ant morkų, dedame susmulkintą česnaką, 2 šaukštus majonezo bei truputį druskos ir viską gerai išmaišome.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 2 vienetai morkų (didelės)
- 2 vienetai juodos duonos (riekės)
- 2 valgomieji šaukštai majonezo (liesas)
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas sutarkuojame burokine ar šiek tiek smulkesne tarka.
Keptuvėje įkaitiname 3 šaukštus aliejaus ir jame apkepiname kubeliais supjaustytą duoną, kol gražiai apskrus.
Truputį atvėsintą duoną dedame ant morkų, dedame susmulkintą česnaką, 2 šaukštus majonezo bei truputį druskos ir viską gerai išmaišome.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą