Morkas sutarkuojame burokine ar šiek tiek smulkesne tarka. Keptuvėje įkaitiname 3 šaukštus aliejaus ir jame apkepiname kubeliais supjaustytą duoną, kol gražiai apskrus. Truputį atvėsintą duoną dedame ant morkų, dedame susmulkintą česnaką, 2 šaukštus majonezo bei truputį druskos ir viską gerai išmaišome. Skanaus.
Autorius: Vaida P.
INGREDIENTAI:
2 česnakų
2 vienetai morkų (didelės)
2 vienetai juodos duonos (riekės)
2 valgomieji šaukštai majonezo (liesas)
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Morkas sutarkuojame burokine ar šiek tiek smulkesne tarka. Keptuvėje įkaitiname 3 šaukštus aliejaus ir jame apkepiname kubeliais supjaustytą duoną, kol gražiai apskrus. Truputį atvėsintą duoną dedame ant morkų, dedame susmulkintą česnaką, 2 šaukštus majonezo bei truputį druskos ir viską gerai išmaišome. Skanaus.