Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 1 stiklinė cukraus
- 1 stiklinė morkų (tarkuotos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 0.5 stiklinės aliejaus
- 1/4 stiklinės riešutų (pekano, graikiniai, kokoso drožlės su razinomis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti cukrų su aliejumi, įmušti kiaušinius ir išmaišyti.
Sudėti tarkuotas morkas ir lėtai maišant įsijoti miltų, druskos, cinamono bei sodos mišinį.
Galiausiai įmaišyti riešutų bei razinų mišinį.
Kepti apie 20-30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Aš mėgstu šį pyragą apipilti grietinėlės bei apelsinų sulčių glaistu.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 1 stiklinė cukraus
- 1 stiklinė morkų (tarkuotos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė kvietinių miltų
- 1 arbatinis šaukštelis sodos
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
- 0.5 stiklinės aliejaus
- 1/4 stiklinės riešutų (pekano, graikiniai, kokoso drožlės su razinomis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti cukrų su aliejumi, įmušti kiaušinius ir išmaišyti.
Sudėti tarkuotas morkas ir lėtai maišant įsijoti miltų, druskos, cinamono bei sodos mišinį.
Galiausiai įmaišyti riešutų bei razinų mišinį.
Kepti apie 20-30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Aš mėgstu šį pyragą apipilti grietinėlės bei apelsinų sulčių glaistu.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą