• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 stiklinė morkų (tarkuotos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 1/4 stiklinės riešutų (pekano, graikiniai, kokoso drožlės su razinomis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti cukrų su aliejumi, įmušti kiaušinius ir išmaišyti.
    Sudėti tarkuotas morkas ir lėtai maišant įsijoti miltų, druskos, cinamono bei sodos mišinį.
    Galiausiai įmaišyti riešutų bei razinų mišinį.
    Kepti apie 20-30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Aš mėgstu šį pyragą apipilti grietinėlės bei apelsinų sulčių glaistu.
    Skanaus.

Autorius: Gintarė

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 stiklinė cukraus
  • 1 stiklinė morkų (tarkuotos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 0.5 stiklinės aliejaus
  • 1/4 stiklinės riešutų (pekano, graikiniai, kokoso drožlės su razinomis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišyti cukrų su aliejumi, įmušti kiaušinius ir išmaišyti.
    Sudėti tarkuotas morkas ir lėtai maišant įsijoti miltų, druskos, cinamono bei sodos mišinį.
    Galiausiai įmaišyti riešutų bei razinų mišinį.
    Kepti apie 20-30 min. 200 laipsnių temperatūroje.
    Aš mėgstu šį pyragą apipilti grietinėlės bei apelsinų sulčių glaistu.
    Skanaus.

Autorius: Gintarė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų