1/4 stiklinės riešutų (pekano, graikiniai, kokoso drožlės su razinomis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyti cukrų su aliejumi, įmušti kiaušinius ir išmaišyti. Sudėti tarkuotas morkas ir lėtai maišant įsijoti miltų, druskos, cinamono bei sodos mišinį. Galiausiai įmaišyti riešutų bei razinų mišinį. Kepti apie 20-30 min. 200 laipsnių temperatūroje. Aš mėgstu šį pyragą apipilti grietinėlės bei apelsinų sulčių glaistu. Skanaus.
Autorius: Gintarė
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė morkų (tarkuotos)
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
0.5 stiklinės aliejaus
1/4 stiklinės riešutų (pekano, graikiniai, kokoso drožlės su razinomis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyti cukrų su aliejumi, įmušti kiaušinius ir išmaišyti. Sudėti tarkuotas morkas ir lėtai maišant įsijoti miltų, druskos, cinamono bei sodos mišinį. Galiausiai įmaišyti riešutų bei razinų mišinį. Kepti apie 20-30 min. 200 laipsnių temperatūroje. Aš mėgstu šį pyragą apipilti grietinėlės bei apelsinų sulčių glaistu. Skanaus.